Uw 1e behandeling

Uw eerste behandeling

Om de behandelingen zo efficiënt en prettig mogelijk te laten verlopen willen wij u graag vooraf enige informatie geven. 


Bij aanmelding zult u via email een vragenlijst ontvangen. We willen u vragen deze voor de eerste afspraak in te vullen. Als u zich zonder verwijzing meldt, voeren we eerst een screening uit. Tijdens de screening wordt gekeken of er een indicatie is voor fysiotherapie of manuele therapie. Wanneer het vermoeden bestaat dat de klacht moet worden gezien door een huisarts of specialist verwijzen wij u door. Hierna vind een intake en onderzoek plaats. Door middels van een vraaggesprek wordt duidelijk hoe de klachten zijn ontstaan en wat het verloop van de klachten is. Vervolgens stellen we in overleg met u een behandelplan op. 

De behandeltijd is 30 minuten, inclusief verwerking van administratieve gegevens door de fysiotherapeut

Zou u het volgende mee kunnen nemen? 

– Identiteitsbewijs
– Handdoek
– Verwijsbrief

U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig voor fysiotherapie. Wanneer u uw huisarts of een specialist heeft bezocht is het wenselijk de verwijsbrief mee te nemen tijdens de eerst afspraak. 

 

Wanneer u verhinderd bent vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren kenbaar te maken, zo kunnen we eventuele wachtende patiënten inplannen. Te laat afgemelde of niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.