Celine Keijsers

Mijn naam is Celine Keijsers, geboren in Venlo en momenteel samenwonend in Roermond. Door de jaren heen heb ik een passie ontwikkeld voor ‘bewegen’ in de breedste zin van het woord. Of het nu om het observeren van bewegen, zelf bewegen of begeleiden tijdens het bewegen gaat. Mede daardoor ben ik fysiotherapeute geworden.

Vanaf 1 september (2021) ben ik werkzaam bij de praktijk ‘Beter Bewegen’ van Sjoerd. Ik ben voornamelijk werkzaam op de locatie in Tegelen waar ik naast Fysiotherapie ook sportlessen verzorg bij sportschool Easyactive Tegelen.

Mijn opleiding tot fysiotherapeute heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Tijdens mijn studie heb ik met diverse soorten patiënten, denkwijzen, werkwijzen en andere expertises te maken gehad. Ook heb ik in mijn eigen topsportcarrière (volleybal) veel verschillende werkwijzen voorbij zien komen. Door deze ervaringen weet ik dat het belangrijk is om naar het grote geheel te kijken wanneer iemand een klacht heeft. Of de klachten nu sport gerelateerd, werk gerelateerd of tijdens het dagelijks functioneren zijn, als fysiotherapeute vind ik het belangrijk om samen met de patiënt uit te zoeken waar klachten vandaan komen en vervolgens een passende en effectieve behandeling toe te passen.

Wilt u graag een afspraak maken neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Contact: 06 – 21319949 of celine@beterbewegenfysiotherapie.nl

BIG-nummer: 39929565304